Waarvoor staat Graydon?

Bij Graydon dragen we een aantal specifieke kerneigenschappen hoog in het vaandel:
ondernemerschap, flexibiliteit, energiek en openheid.

Hieruit ontstaat een uniek bedrijfs-DNA, gemaakt door onze enthousiaste werknemers en gekenmerkt door een vlakke structuur, het gezamenlijke doel om de ultieme klantbeleving te creëren, én in combinatie met heel veel fun & collegialiteit!

Wat betekenen de 4 kerneigenschappen nu concreet binnen Graydon? Hieronder kan je meer informatie vinden. Lees en kijk, maar beleef en voel vooral wat medewerkers ervan vinden!

 

Managing Director Peter Gazelle beschrijft zijn droom…

 

Bekijk onze vacatures

 

Onze kerneigenschappen

Ondernemerschap

Graydon stimuleert én waardeert initiatief en pro-activiteit. Onze medewerkers krijgen alle ruimte en de benodigde middelen om zichzelf en Graydon steeds verder te ontwikkelen.

Katleen Mertens licht in deze video toe hoe zij ondernemerschap beleeft binnen Graydon.

Flexibiliteit

Marktomstandigheden veranderen de laatste jaren veel sneller dan vroeger. Dit verreist dan ook flexibiliteit. Medewerkers volgen permanent de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat we klanten snel en efficiënt kunnen informeren en inspireren. And we love it!

Sven Persoone vertelt over zijn enorme flexibiliteit die hem toelaat klanten te voorzien van relevante content.

Energie

Graydon medewerkers herken je onmiddellijk aan hun energie, gedrevenheid en passie. Ze bruisen van ideeën en initiatieven met als doel: een tevreden klant. Alle medewerkers inspireren elkaar én klanten richting de optimale klantbeleving.

An Vanpeteghem omschrijft hieronder de energieke Graydon sfeer en de impact op haar werkplezier.

Openheid

Medewerkers communiceren en werken binnen Graydon in alle openheid, zowel onderling als naar leidinggevenden en teamleden. Dit betekent heel concreet dat veel beslissingen in alle transparantie en samen genomen worden, met als resultaat optimale betrokkenheid.

Eric Van den Broele vertelt hieronder wat in openheid werken voor hem betekent.

Loopbaan bij Graydon

Bij Graydon krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je vak en nieuwe ideeën te realiseren. Graydon biedt haar werknemers de mogelijkheid om naast hun werk een studie of leertraject te volgen. Daarnaast zijn er binnen Graydon veel doorgroei mogelijkheden.

Annick Vangramberen vertelt over haar loopbaan bij Graydon.

 

 

Bekijk onze vacatures