Sales Trainee – New Business Developer

Data en fun gaan samen! Dat bewijst het team van Ashwin, Salesmanager, iedere dag. Quote van één van zijn medewerkers: ‘Ik kom hier niet werken, ik kom mij hier amuseren.’

Graydon speelt als organisatie in op de digitale revolutie van big data en business intelligence. Al decennia lang zijn wij marktleider in België van bedrijfsinformatie en zetten wij ons in om klanten, zakenrelaties en de media te voorzien van de meest actuele cijfers en inzichten op het gebied van Finance, Incasso, Kredietmanagement, Risk & Compliance en Marketing Intelligence.

Door goed geïnformeerd zaken te doen, kan onze klant de concurrentie voorblijven én zakelijke kansen sneller en beter benutten. Zo dragen wij allemaal samen bij tot een economisch gezonde samenleving.

Cijfers is één ding, maar de juiste vertaalslag maken naar onze klanten daarvoor zijn onze mensen cruciaal. We creëren dan ook graag een omgeving waar je gestimuleerd wordt om je grenzen te verleggen en om jezelf te ontwikkelen.

Bouw jij ook mee?

Als Sales Trainee leer je het vak bij het team van Ashwin. Hier start je als new business developer waar je telefonisch nieuwe klanten weet te overtuigen van onze meerwaarde. Denk daarbij niet aan het werken bij een call center. Je krijgt hier vrijheid om jouw targets te realiseren in een losse sfeer. Focus ligt vooral op het leren kennen van ondernemers en het aanscherpen van je salesskills om zo te kunnen groeien als saleshunter. Heb je het contact met de klant eenmaal gelegd, dan ga je in gesprek over zijn business. Daarin moet je snel schakelen en verbanden kunnen leggen, om zo te achterhalen welke van onze oplossingen het beste bij dit bedrijf passen. De uitdaging is om vanuit je positie de producten te kunnen verkopen. Dit doe je middels de meest vernieuwende communicatiemiddelen; zoals het geven van online demo’s.  Onze visie is dat deze manier van sales steeds belangrijker gaat worden binnen Graydon.

Ben je jong (van geest), ondernemend, sportief en een echte teamplayer? Heb je humor en ga je graag die extra mile? Spreek jij de (financiële) taal van bedrijfsleiders? En ben je oprecht geïnteresseerd in je gesprekspartner? Laat van je horen!

Jouw team kijkt er naar uit je te ontmoeten!

Werken als new business developer is de start van je loopbaan binnen Graydon. Jouw manager, Ashwin, is geen leidinggevende maar coach. Zijn doel is jouw ambities helpen waar maken.  Hij geeft je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen, want uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Als dienend leider kan Ashwin jou klaarstomen voor een verdere loopbaan binnen Graydon. De keuze ligt bij jou! Velen zijn je reeds voorgegaan en werken ondertussen als Field sales new business of als Key Accountmanager.

Alles nog even op een rijtje

Ben je dus:

  • Jong, dynamisch en sportief
  • Salesgedreven
  • Teamplayer
  • Geïnteresseerd in data en kan je mee praten over financiële thema’s
  • Goed Nederlands en Frans sprekend

Dan horen we graag van je!

Wij bieden

Een internationale, innovatieve, leerrijke en informele werkomgeving waar ons Happiness team zorgt voor de nodige sfeer en fun.

Flexibele werktijden en een loonpakket met tal van voordelen (aantrekkelijke bonus, 32 vakantiedagen, groeps-en hospitalisatieverzekering, bedrijfsrestaurant, maaltijdcheques).  

Overtuigd om te solliciteren of heb je nog vragen?

Solliciteren is jezelf verkopen. Bewijs ons dat je het product dat je het beste kent, namelijk jezelf, kan verkopen! Dit kan door een filmpje te sturen of een andere manier waarmee je jezelf als product in de markt weet te zetten en ons weet te overtuigen. Toon jezelf zoals je bent in een film van max. 60 seconden waarin je ons kort en krachtig laat weten:

  • Waar ben jij het meest trots op uit jouw sales carrière
  • Wat maakt dat jij past in ons team
  • Hoe kan Graydon jouw doelen helpen realiseren

Is een filmpje niets voor jou? Verras ons dan op een andere manier waarmee je antwoord geeft op bovenstaande vragen.

Stuur je film (via WeTransfer/YouSendit of door middel van een link naar YouTube of Vimeo) naar vacatures@graydon.be en we contacteren je snel.

Heb je vragen over de functie-inhoud, de sfeer in onze organisatie, ...? Contacteer dan gerust je toekomstige collega: Ashwin Rakhan, telefoon +32 (0) 474 49 09 08.

Solliciteer nu