Screening & monitoring Wwft

Snelle risico-inschatting voor Wwft

Moet u voldoen aan de Wwft? Met de oplossingen van Graydon maakt u snel en efficiënt een risicoprofiel van al uw relaties. Toets uw UBO op basis van kredietinformatie, opmerkelijke risicofactoren (denk aan risicoadressen of faillissementen) en doe een Compliance Check op alle mogelijke sanctielijsten en negatieve publiciteit.

Snelle klantacceptatie en monitoring

Voor een snelle klantacceptatie wilt u uw due diligence proces zo veel mogelijk automatiseren. Automatiseer de screening zowel bij klantacceptatie als periodiek op basis van de risicoclassificatie.

Altijd een uitkomst voor uw audit trail

Wilt u bouwen aan een dossier dat voldoet aan wetgeving voor mogelijke controles? Met de Compliance Check en risicoclassificatie krijgt u altijd een uitkomst die u automatisch opslaat voor uw audit trail. 

Screening volgens aanverwante regelgeving

Screen uw portefeuille

Loopt u het risico op financiële sancties als u geen inzicht hebt in uw zakelijke relaties? Screen uw portefeuille en toets of de UBO’s voorkomen op alle mogelijke lijsten, zoals PEP-lijsten, controlelijsten, sanctielijsten en negatieve publiciteit.

Snelle klantacceptatie en monitoring

Voor een snelle klantacceptatie wilt u uw know-your-customer-proces zo veel mogelijk automatiseren. Automatiseer de screening zowel bij klantacceptatie als periodiek.

Altijd een uitkomst voor uw audit trail

Wilt u bouwen aan een dossier dat voldoet aan wetgeving voor mogelijke controles? Met de Compliance Check krijgt u altijd een uitkomst die u automatisch opslaat voor uw audit trail.