Home / Risk & compliance / Identificatie & verificatie / Graydon Network incl. XSeptions

Graydon Network incl. XSeptions

Achterliggende netwerken en ongewone gedragingen in één oogopslag
Graydon Network incl. XSeptions

Als u – op eender welk vlak – écht grondig geïnformeerd wilt zijn, dan is het noodzakelijk dat u verder kijkt dan de cijfers van een individueel bedrijf. Weet u hoe het achterliggende netwerk van bestuurders en ondernemingen eruit ziet? En welke ongewone gedragingen er zich afspelen? Het is in ieder geval een behoorlijk tijdrovend en complex proces om het kluwen achter het bedrijf waar u zaken mee doet (of wilt doen) volledig in kaart te brengen. Laat staan dat u ook nog eens oog hebt voor de onregelmatigheden in dat spinnenweb. Ruwe data zijn dan ook saai en van weinig waarde. Graydon Network incl. XSeptions geeft u de dynamische inzichten.

Wat is Graydon Network incl. XSeptions?

Met Graydon Network incl. XSeptions krijgt u visueel een volledig overzicht van het netwerk van bestuurders en bedrijven die verbonden zijn met uw zakenrelatie. Het screent connecties in de eerste en de tweede graad bovendien op een aantal opmerkelijke situaties. Deze afwijkende feiten weerspiegelen vaak risico's en mogelijk frauduleus handelen, maar bieden ook kansen die zich binnen een web van bedrijven voordoen.

“Het kost enorm veel tijd om een ​​duidelijk beeld te krijgen van de groepsstructuur van een bedrijf. En soms is die zo complex dat je het overzicht verliest. Graydon Network incl. XSeptions, dat het netwerk visueel weergeeft, is dan een verademing."

U hoeft dus niet langer elk bedrijf individueel en handmatig te onderzoeken om de groepsstructuur en eventuele afwijkingen in kaart te brengen. De screening onthult wat er zich afspeelt in het achterliggende netwerk. Ongewone gedragingen (zowel positief als negatief) die u anders gegarandeerd zou missen, maar die wel degelijk een risico of een kans kunnen betekenen voor elk bedrijf dat ermee te maken krijgt. De visuele weergave van het resultaat is ronduit verbluffend.

XSeptions screenshot.JPG

Toepassingen

Met Graydon Network incl. XSeptions beschermt u uw bedrijf tegen onverwachte risico's, terwijl het ook zicht geeft op de kansen die zich binnen een groepsstructuur voordoen. Zonder dat u daarvoor de informatie over elk bedrijf in het netwerk manueel dient te analyseren.

  • Finance en credit control

Graydon Network incl. XSeptions kijkt verder dan de één-op-één-relatie. U ziet meer, u weet meer. Een ideale tool dus bij de acceptatie van klanten en leveranciers. Neem niet langer een beredeneerd risico, maar een beredeneerde beslissing.

  • Compliance, due diligence en fraude

Het volstaat niet om de informatie over een individueel bedrijf te bekijken om compliant te zijn of om fraude en reputatieschade te vermijden. Om uw bedrijf hiertegen te beschermen heeft u een compleet beeld nodig van het achterliggende netwerk en afwijkende gedragingen. Voornamelijk bedrijven in sectoren met een bovengemiddeld risico op fraude (leasing, automotive, verzekering, …) profiteren maximaal van de inzichten die deze oplossing biedt. Daarnaast draagt ​​de oplossing bij aan de verplichting die bedrijven hebben in het kader van due diligence. Graydon Network incl. XSeptions is dan ook een onmisbare toepassing in het complianceproces.

  • Sales en marketing

Met Graydon Network incl. XSeptions vermijdt u kannibalisatie binnen uw klantenportefeuille. Het visueel overzichtelijk netwerk van geconnecteerde personen en bedrijven geeft u bovendien een beeld van de financiële sterkte (of zwakte) van de groep. U ontdekt er ongetwijfeld ook nieuwe kansen in.

Voor risico’s en kansen

Beeld u even in hoeveel tijd u bespaart met Graydon Network incl. XSeptions. Met één druk op de knop krijgt u meteen een volledig beeld van het netwerk dat achter een bedrijf schuil gaat, inclusief een aanduiding van opvallende situaties. Er bestaat enerzijds geen betere manier om uw bedrijf te beschermen tegen onnodige risico’s en malafide gesprekspartners. Anderzijds is er geen betere ondersteuning om nieuwe opportuniteiten te ontdekken.

Graydon Network incl. XSeptions is een nuttig hulpmiddel voor eender welk bedrijf. De oplossing is inmiddels ingeburgerd in verschillende geledingen van een onderneming. Van finance en creditmanagement, over fraudepreventie en -detectie, tot sales, marketing en procurement.

Meer weten?

Bescherm uw bedrijf, ontdek kansen en verzorg uw due diligencebeleid. Zorg ervoor dat u écht een compleet beeld krijgt van de gesprekspartner die voor u zit. Of dat nu een klant of een leverancier is. Vraag vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen uw demo aan om de oplossing te ontdekken.