Uittreksels Bijlagen Belgisch Staatsblad

Alles in één uniek digitaal archief

Graydon Belgium beschikt als enige over een digitaal archief met de akten verschenen in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, vanaf 1963 voor vennootschappen en vanaf 1995 voor vzw's. Dankzij gebruiksvriendelijke zoekcriteria is online uittreksels uit de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad consulteren alvast kinderspel.

Onmiddellijk beschikbaar

Elke nieuwe publicatie nemen wij maximaal acht uur na verschijning op in het archief en stellen we online voor u beschikbaar.

Offline op aanvraag

Bent u op zoek naar aktes die niet online beschikbaar zijn? Publicaties die dateren van voor 1963 hebben we op microfilm staan. Voor vzw’s hebben we zelfs alle akten vanaf 1919 in een offline archief.

Lees waarom transparante bedrijven meer waard zijn

UBO check

Alle UBO’s met één druk op de knop

Wilt u weten wie de uiteindelijke begunstigde is van een onderneming? Met één druk op de knop heeft u met UBO Search alle uiteindelijke belanghebbenden overzichtelijk.

Automatische audit trail

Voor controles en bewijsvoering dient u al uw stappen op te slaan in een audit trail. Met Graydon UBO Search doet u dit uniform en automatisch in een beveiligd online archief.

Voldoen aan wetgeving

De compliance wetgeving is erg complex. Graydon houdt de wetgeving nauwlettend in de gaten en stemt haar oplossingen af op de meest recente wetswijzigingen.