U vindt onderstaande informatie steeds terug in onze Credit Reports

TILE_Bedrijfsinformatie0.pngTILE_Jaarrekening Balans.pngTILE_Kredietwaardigheid0.pngTILE_Omzetcijfers.pngTILE_BTW nummer.png TILE_Buitenlandse bedrijfsinformatie.png

Bekijk een voorbeeldrapport

Meer informatie over credit reports?

Credit Reports kopen voor eenmalig of continue gebruik

 

GraydonGo

De ervaring leert dat verschillende ondernemingen slechts sporadisch behoefte hebben aan een eenvoudig te interpreteren bedrijfsrapport van de beste kwaliteit. Via GraydonGo vraagt u eenmalig zo een uitgebreid kredietrapport op. Daarin vindt u alle informatie terug die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen.

Of, geniet van voordelige tarieven als u voor een pakket van 5 of 10 kredietrapporten kiest (zonder abonnement of automatische hernieuwing). Zo bent u op elk moment beschermd tegen wanbetalers. Een goede raad: wacht vooral niet tot het te laat is om een bedrijfsrapport aan te vragen.

Eenmalig rapport kopen

Graydon Insights

Heeft u meer dan 10 kredietrapporten nodig op jaarbasis? Wilt u op elk moment het risico op wanbetalingen en groeikansen correct inschatten? Uw klantenportefeuille opvolgen via monitoring of onbeperkt analyseren? Dan heeft u dringend toegang tot Graydon Insights nodig.

Het gebruiksvriendelijke platform verzamelt alle oplossingen om risico’s in te schatten en groeikansen te detecteren. De innovatieve inzichten stellen u in staat om de concurrentie een stap voor te blijven en sneller en efficiënter uw strategische doelstellingen te realiseren. Ja, met Graydon Insights speelt u op Champions League-niveau.

Demo Graydon Insights

Waarom kiezen voor Graydon?


Wilt u meer weten over de financiële sterkte of het groeipotentieel van één van uw zakenrelaties? Dan bent u bij Graydon aan het juiste adres. Graydon levert al meer dan 130 jaar relevante bedrijfsinformatie om weloverwogen financiële en commerciële beslissingen te nemen. In België zijn we marktleider omdat we inzetten op datakwaliteit en op innovatieve inzichten. Op internationaal vlak kunnen we terugvallen op een netwerk van 130 internationale databases in meer dan 160 landen en informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven.

Onze klantenportefeuille bevat grote en kleine bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Daarnaast genieten we het vertrouwen en werken we samen met overheden, de academische wereld en verschillende organisaties zoals Unizo, UCM, URHB, Bouwunie, Mediafin en andere nieuwsredacties. Omdat ze één voor één geloven dat Graydon de best mogelijke partner is. Veel bluf? Akkoord, maar dat vertrouwen en dat geloof hebben we niet zomaar gekregen. We hebben jarenlang keihard gewerkt om het te verdienen en daar mogen we best trots op zijn.

Waarom kredietinformatie gebruiken?


Bedrijven die uitstel van betaling geven aan hun klanten, lopen altijd een risico: het risico dat de klant te laat of helemaal niet betaalt. Late betalingen zorgen voor ergernis en zijn een rechtstreekse aanslag op uw winstmarge. Na verloop van tijd is uw winst zelfs opgesoupeerd en maakt u verlies. Dat kan niet de bedoeling zijn. Nochtans is er voldoende informatie beschikbaar om het risico op wanbetaling correct in te schatten. Waarom zou u daar geen gebruik van maken?

Wanneer u een nieuwe zakenrelatie ontmoet of een nieuwe medewerker rekruteert, zult u ongetwijfeld de social mediaprofielen van uw gesprekspartner erop naslaan. Waarom zou u dat niet doen als een (nieuwe) klant een bestelling bij u plaatst? Gebruik een rapport om te weten of u ook binnen de afgesproken termijn kan en zult betaald worden. Een rapport verschaft u alle data, innovatieve scores en unieke inzichten die u nodig heeft om het risico- en het groeiprofiel van een onderneming correct weer te geven en snel de juiste beslissingen te nemen. Vertrouw niet op uw buikgevoel, maar zorg ervoor dat u zeker bent als u zakendoet. Dat kan u achteraf heel wat (financiële) kopzorgen besparen.

 

 

Over onze Credit Reports

 

Bedrijfsinformatie

U bent op zoek naar bedrijfsinformatie over een onderneming? Bedrijfsinformatie is onmisbaar als u een duidelijk en genuanceerd beeld wilt krijgen van het bedrijf dat u op het oog heeft. Alle relevante gegevens, analyses en eenvoudig te interpreteren scores vindt u in een up-to-date Credit Report.

Jaarrekening & balans

U wilt een jaarrekening opvragen of een balans consulteren? Zowel jaarrekening als balans maken deel uit van een uitgebreid Credit Report. Want u heeft meer nodig dan een jaarrekening en balans, die minstens 6 maanden oud zijn en vanuit fiscaal oogpunt vaak een subjectieve momentopname weergeven.

Kredietwaardigheid

Wilt u meer weten over de kredietwaardigheid van een onderneming? Een slimme zet, want aan de hand van de kredietwaardigheid of de solvabiliteit van een bedrijf weet u of u met een (financieel) betrouwbare zakenrelatie aan tafel zit. Een duidelijke indicatie vindt u terug in een Credit Report.

Omzetcijfers

U zoekt het omzetcijfer van één of meerdere ondernemingen? Let op, slechts een 50.000-tal bedrijven publiceren een omzetcijfer. Maar als het beschikbaar is, dan vindt u het sowieso terug in een gedetailleerd Credit Report. Voor omzetcijfers van meerdere ondernemingen laat u uw lijst best verrijken.

BTW-nummer

Wilt u een btw-nummer opzoeken van een onderneming, zelfstandige of vereniging in België? Het btw-nummer (of ondernemingsnummer) is de unieke sleutel om de identiteit van eender welke juridische entiteit aan te duiden en de basis om met correcte gegevens – naam, adres woonplaats – te starten.

 

Download hier een interactief voorbeeld van onze bedrijfsrapporten

Credit Report kopenMeer informatie over Credit Reports