Home / Scores

Scores

Beproefde en unieke scores om risico’s en kansen te detecteren
Scores

U kunt dan wel heel wat data verzamelen, het zijn de inzichten die u daaruit haalt die tellen. Graydon ontwikkelde op basis van tal van databronnen verschillende, veelgebruikte scores. De beproefde scores helpen u om snel kansen en risico’s te detecteren in uw klantenportefeuille en in uw afzetmarkt. Hoe handig zou het zijn als u deze cruciale informatie meteen in uw vertrouwde systeem kon consulteren? Met de API scores zijn de unieke inzichten alvast snel te implementeren.

U hoeft niet langer in te loggen in verschillende systemen of platformen om het kredietadvies, de betaalscore of de multiscore van een bedrijf erop na te slaan. Vervelend, tijdrovend en foutgevoelig als u de informatie van het ene platform ook nog eens naar het andere moet overhevelen.

Dankzij de API scores worden de unieke Graydon scores meteen in uw toepassingen geïntegreerd. Telkens wanneer er aan die score wat veranderd, wordt dit meteen weggeschreven in uw systemen en krijgt u daar een bericht van. En als u alle relevante informatie over de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van uw zakenrelatie terugvindt in één centraal systeem, dan kunt u snel de juiste kredietbeslissingen nemen.

Maar u krijgt niet alleen een beeld van de huidige situatie. De multiscore beoordeelt bijvoorbeeld een onderneming op middellange termijn naar financiële gezondheid, betalingsmoraal en overlevingskansen. Zo weet u meteen of het verantwoord is om meer of minder tijd, geld en energie te besteden aan de klant.

Meer en meer bedrijven combineren bedrijfsgegevens en de unieke scores van Graydon met hun eigen datasets. Ze bouwen op die manier scores op maat om nieuwe inzichten te genereren.

De API scores gebruiken, betekent …

  • Alle relevante informatie over risico’s en kansen bij elkaar in uw systeem
  • Snel kredietbeslissingen nemen en betaalafspraken aanpassen aan de huidige situatie
  • Een optimale financiële administratie