Graydon UBO check

Graydon UBO-check

Geautomatiseerd UBO’s identificeren om in orde te zijn met wet- en regelgeving.

Wilt u voorkomen dat uw zakenrelaties betrokken zijn bij zaken als fraude, witwassen of negatief in de media zijn gekomen? Instellingen die onder de anti-witwaswetgeving vallen, zijn verplicht de UBO of de uiteindelijke begunstigde te achterhalen en te checken op sanctielijsten of negatieve publiciteit.

Niet alleen als u nieuwe relaties aangaat, maar ook tijdens de relatie en bij specifieke transacties. Al deze stappen dient u op te slaan voor uw bewijsvoering. Het bespaart u alvast heel wat tijd en geld als u het volledige proces automatiseert. En u vermijdt er onnodige problemen en hoge boetes mee.

UBO en compliance check

Bedrijfs- en aandeelhoudersstructuren zitten vaak complex in elkaar en dat kan het lastig maken om een UBO of een uiteindelijke begunstigde te achterhalen.

Met de Graydon UBO-check identificeert u met één druk op de knop de UBO's van een organisatie. Het systeem geeft u vervolgens de mogelijkheid om een compliance check uit te voeren en uw UBO te screenen op sanctielijsten, controlelijsten, PEP-lijsten en negatieve publiciteit.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Audit trail

U krijgt altijd een resultaat dat u kunt gebruiken voor uw audit trail en andere bewijsvoering. Elke stap wordt bovendien opgeslagen in een streng beveiligd online archief. U kunt zowel de UBO Search als uw gehele know your customer-proces automatiseren, zodat u geen manuele handelingen meer dient uit te voeren.

Om met een schone lei te beginnen screenen wij eenmalig uw volledige relatiebestand op UBO’s en eventuele risico’s. Zo voldoet u altijd snel en efficiënt aan de wetgeving inzake witwassen van geld en voorkomt u reputatieschade.

De compliance wetgeving is overigens erg complex. Graydon houdt de wetgeving nauwlettend in de gaten en stemt haar oplossingen af op de meest recente wetswijzigingen.

[VIDEO] Animated infographic - UBO