Graydon-De-Best-Gelezen-Blogartikelen-Van-2015-ebook-cover.jpg

De best gelezen blogartikelen van 2015

Het belang van data driven voor B2B bedrijven.

Als u leergierig bent en u wilt u verder ontwikkelen in uw vakgebied, dan stelt u zich ongetwijfeld wel eens de vraag wat er leeft er in uw vakgebied? Wat zijn de nieuwste trends? Waar dient u op te letten of rekening mee te houden? Hoe klinken de meningen van andere experts?

In 2015 kon u alvast weer heel wat artikels, opiniestukken en downloads terugvinden op onze blog rond vier thema’s: creditmanagement, debiteurenbeheer, marketing en risk & compliance. Te veel om bij te houden en een publicatie gemist? Geen nood, wij hebben voor u de best gelezen blogs van 2015 gebundeld in één eBook.

Download e-book

Meer dan 100 pagina’s met wetenswaardigheden en aandachtspunten, die iedereen die leergierig is en zich verder wil ontwikkelen, moét gelezen hebben. U zult in elk geval vaststellen dat er heel wat publicaties bij zijn die over data gaan. Open data, big data, data driven, data-analyse, smart data, … Het zijn termen waar u straks niet meer omheen kunt om uw bedrijfsprocessen te moderniseren, uw financiële resultaten te verbeteren, uw leadgeneratie bij te sturen en zo veel meer.

Een greep uit de 40 best gelezen blogs:

  • Toekomstige creditmanager heeft niet langer financieel profiel
  • Data, het geheime wapen van performante sales
  • Big data: complex en voor grote bedrijven? FOUT!
  • Wees waakzaam vooroplichters die uw bedrij fin het viezier hebben
  • De ingebrekestelling: 7 elementen die niet mogen ontbreken
Andere eBooks