Graydon groeiverwachting

De groeiverwachting

De groeiverwachting geeft een unieke indicatie over de potentiële groeikansen van een bedrijf. Ze bekijkt in welke mate een onderneming haar eigen groei kan financieren, zonder onmiddellijk beroep te doen op extern kapitaal. De score houdt rekening met tal van data-elementen. Denk maar aan balanstotaal, omzet, aantal werknemers, marktomstandigheden en een aantal financiële gegevens die in de database van Graydon te vinden zijn.

Resolute focus op de toekomst

Heel wat cijfers en ratio’s focussen op risico’s en faillissementen vermijden. De groeiverwachting focust resoluut op toekomstige groei, zodat bedrijven hun inspanningen kunnen richten op klanten en prospecten waar potentieel te vinden is. Dat betekent dat u als ondernemer …

  • veel gerichter kunt prospecteren.
  • veel nauwkeuriger uw prioriteiten kunt bepalen.
  • tijd en budget kunt toewijzen aan klanten en segmenten waar potentieel te vinden is.
  • up- en crosssell mogelijkheden kunt voorspellen en uw ROI gevoelig kunt optrekken.
  • kunt voorspellen of uw klantenportefeuille het komende jaar zal groeien … of krimpen.

Bekijk de video: Alles wat u moet weten over de groeiverwachting

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Snel en efficiënt beslissen op basis van eenvoudig te interpreteren scores.

Uit data valt een schat aan informatie te halen. Het komt erop aan de relevante data te verzamelen, te combineren, te analyseren en vervolgens om te zetten naar waardevolle inzichten. Bij voorkeur in de vorm van een eenvoudig te interpreteren score, die het mogelijk maakt om snelle en efficiënte beslissingen te nemen.

Integraties

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.