Welkom op Graydon Insights

Alles wat u moet weten over uw upgrade

Welkom op Graydon Insights

Een modern platform voor de moderne creditmanager

Kansen inschatten, rendement nastreven, coördineren … De creditmanager zal zich in de toekomst niet uitsluitend meer bezighouden met het al dan niet toekennen van krediet of met facturen incasseren. Hij krijgt veelzijdiger to-do-lijstje op zijn bord. Bij de moderne creditmanager hoort dan ook niet langer een financieel profiel.

Een gratis upgrade, zonder meerprijs

Achter de schermen hebben we daarom hard gewerkt aan een nieuw platform, Graydon Insights, dat een antwoord biedt aan alle nieuwe economische evoluties. Het goede nieuws is dat u binnen uw huidige overeenkomst mee geniet van deze upgrade. Zonder meerprijs.

Meer inzichten in uw markt met slimme scores

Dit betekent wel dat MyGraydon, het platform waar u tot nu toe op werkte, niet langer ondersteund zal worden. Maar geen zorgen. Op Graydon Insights vindt u uw vertrouwde oplossingen én bijkomende inzichten & scores terug in een gloednieuwe look & feel.

Hieronder overlopen we in de verschillende blokken kort wat de upgrade inhoudt.

Wat betekent dit concreet voor u?

Momenteel raadpleegt u onze vertrouwde rapporten via My Graydon. Dit platform wordt binnenkort niet meer ondersteund en u ontvangt een upgrade naar onze nieuwe ‘future proof’ oplossing.

U ontvangt via e-mail de exacte datum van upgrade. Vanaf die datum zal My Graydon voor u niet meer beschikbaar zijn en kan u inloggen op Graydon Insights.

Inzichten in één oogopslag

Met de nieuwe Graydon Credit Reports vraagt u nog steeds bedrijfsinformatie op zoals u van ons gewend bent, maar dan op een platform dat helemaal is aangepast aan uw huidige behoeftes.

De indeling op scherm is overzichtelijk en intuïtief. In verschillende tabbladen krijgt u een algemene samenvatting, ratings en scores (incl. de nieuwe discontinuïteit- en groeiscore), financiële gegevens (incl. jaarrekeningen), betaalgedrag, bedrijfsstructuur en uitzonderlijke kenmerken.

De tabbladen zorgen ervoor dat u niet hoeft te scrollen, maar eenvoudig wisselt van het ene tabblad naar het andere. Of u nu in zee gaat met een nieuwe klant, leverancier of nieuwsgierig bent naar uw huidige zakenrelaties. Graydon Credit Reports zorgt dat u in een oogopslag alle inzichten heeft zodat u kunt focussen op uw business.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen bij uw relaties

Als professional weet u hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen. Niet alleen over uw markt maar ook over uw zakenrelaties en leveranciers. 

Onze nieuwe Graydon Monitoring Tool maakt deel uit van uw upgrade en geeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer u welke updates wilt ontvangen over deze relaties. Bedrijven toevoegen of uit monitoring halen doet u heel flexibel. Pas bovendien op elk moment van de dag uw voorkeuren aan en krijg alleen berichten die voor u relevant zijn.

Graydon Insights Monitoring

Extra inzichten en scores

Dat Graydon innoveert, kan u niet ontgaan zijn. We hebben in de afgelopen periode heel hard gebouwd aan ons platform Graydon Insights maar op de eerste plaats ook aan onze inzichten en scores! Zo hebben we verschillende vernieuwende scores gelanceerd. Denk maar aan de groeiscore, de kans op opheffing en de groeiverwachting. Deze scores maken allemaal deel uit van uw upgrade. Meer waar voor uw geld dus.

Graydon Insights Rating

Helemaal aangepast aan de nieuwe vennootschapswetgeving

De nieuwe vennootschapswetgeving die van kracht ging op 1 mei 2020 heeft ook op uw bedrijf én uw acceptatiebeleid impact.

Onze scores en inzichten werden aangepast op basis van de nieuwe vennootschapswetgeving. De nieuwe oplossingen zullen dus niet alleen verbeterde functionaliteiten en nieuwe scores bevatten, maar dus ook helemaal afgestemd zijn op de nieuwe vennootschapswetgeving. Dankzij deze upgrade werkt u met de meest up to date informatie.

Welkom op Graydon Insights

Betaalervaringen

Bij Graydon Belgium loopt sinds 1984 het Data Exchange Pooling-programma, een uitwisselingsproject waarbij duizenden leveranciers miljoenen betalingservaringen met elkaar delen. Discreet en anoniem. Betaalgedrag en betaalscores blijven een onderdeel van Graydon Credit Reports en biedt u op een overzichtelijke manier in een nieuw fris design meer informatie over het betaalgedrag van uw zakenrelaties.

Zo kunt u snel en efficiënt beslissingen baseren op kwalitatieve en betrouwbare data proactief elke relatie passende betaaloplossingen bieden.

Graydon Insights Betaalgedrag

Extra gebruikers aanvragen

Wist u trouwens dat u onbeperkt gebruikers toegang kunt geven tot uw account? Wat zou dit voor u kunnen betekenen? Hier vraagt u meteen extra users aan.

Een hulplijn nodig? 

Heeft u nog vragen met betrekking tot deze upgrade? Problemen met inloggen? Of kan u niet vinden wanneer u van deze upgrade kan genieten? Ons Customer Success Team helpt u graag verder. Bel 03 280 88 80 of mail hen op support@graydon.be.

Mis geen informatie

Wilt u op de hoogte blijven van wat er beweegt op de markt? Bent u geïnteresseerd in onze Inspiration Sessions of de resultaten van onze studies? Mis niets en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik gebruik maken van het nieuwe platform?

De exacte datum van upgrade ontvangt u minstens 1 week vooraf toegestuurd in uw inbox. Heeft u deze e-mail gemist? Geen probleem. Op My Graydon kan u ook uw datum van upgrade raadplegen.

Wat is de prijs van deze upgrade?

Graydon innoveert voortdurend zodat we u kunnen helpen groeien. Binnen uw huidige overeenkomst geniet u zonder meerprijs van deze upgrade. Meer waar voor uw geld dus.

Ik kan mijn activatielink niet vinden. Wat nu?

De activatielink ontvangt u via e-mail op de dag van uw upgrade. De e-mail wordt verzonden door graydon-insights@graydon-global.com en heeft als onderwerp ‘Activeer uw account op Graydon Insights’.
Het durft al wel eens gebeuren dat deze e-mail bij uw ongewenste berichten (spam) terecht komt. Om ervoor te zorgen dat u deze e-mail niet mist raden wij aan het graydon-insights@graydon-global.com toe te voegen aan uw adresboek of lijst met vertrouwde afzenders.
Vindt u deze e-mail niet terug? Neem dan contact op met ons Customer Success Team. Zij helpen u graag verder.  Bel 03 280 88 80 of mail hen op support@graydon.be.

Mijn activatielink is verlopen. Hoe kan ik mij registreren?

De activatie e-mail die u ontvangt is 28 dagen geldig. Is deze periode voorbij dan is de activatielink in deze e-mail niet meer bruikbaar. Neem contact op met onze Customer Success afdeling via 03 280 88 80 of support@graydon.be. Zij zullen het nodige doen zodat u een nieuwe e-mail ontvangt én u gebruik kan maken van deze upgrade.

Wat is de URL van het nieuwe platform?

U kan inloggen op Graydon Insights via https://graydon-insights.com/.
Tip! Sla deze URL op bij uw favorieten of bladwijzers. Zo bent u maar één klik verwijderd van up-to-date informatie.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik nu inloggen?

U surft naar het inlogscherm van Graydon Insights via https://graydon-insights.com/.
Op deze pagina klikt u op ‘Forgot your password?’. Geef vervolgens uw e-mailadres op en druk op ‘submit’. U ontvangt vervolgens een e-mail waarmee u uw wachtwoord kan wijzigen.
Tip! Om veiligheidsredenen adviseren wij u om het wachtwoord met enige regelmaat te wijzigen. Dit doet u ook door op ‘Forgot your password?’ te klikken.

Bekijk via deze link tutorials om u op weg te helpen