Graydon_solutions_credit_management

Vraag een kredietrapport aan

Direct grip op uw financiële risico's met een Graydon kredietrapport.

Wanneer u zaken doet, wilt u er zeker van zijn dat uw klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Dit heeft een directe impact op uw cashflow en bedrijfsresultaat. Met een kredietrapport krijgt u snel inzicht in hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. 

Wij helpen u graag verder

Op zoek naar kredietinformatie?

Met Graydon Credit Reports heeft u grip op uw financiële risico’s, bouwt u aan financieel gezonde relaties en voorkomt u onnodige afschrijvingen. U krijgt naast financiële gegevens, NAW gegevens en de bedrijfsstructuur van uw (potentiële) zakenrelaties, ook inzicht in de toekomst met scores als de kans op opheffing en de groeiverwachting.

Daarnaast kunt u eenvoudig en snel bedrijven opzoeken met onze tool. U kunt verschillende zoektermen invullen in de zoekbalk, zo kunt u nog makkelijker een bedrijf vinden. Door de frisse lay-out ziet u ook in 1 oogopslag de belangrijkste informatie.

icon-wheel-question-graydon

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Graydon Insights

In deze FAQ behandelen wij meest voorkomende vragen rondom Graydon Insights. 

In onze kredietrapporten ontvangt u:

  • Graydon rating
  • Inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects
  • Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • Analyse van het betaalgedrag
  • Rapportcijfer over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële ratio’s)
Search

Bekijk een voorbeeldrapport

Tip: klik op de tooltips in het rapport voor meer informatie.

'Kwaliteit hoog in het vaandel'

Graydon staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ‘Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op de inzichten die wij bieden op heel kritische momenten’. 

Graydon geeft inzicht in financiële kansen en risico’s, maar ook unieke inzichten omtrent de impact van COVID-19 waarmee trefzeker beleid kan worden gevormd zonder dat er onnodig veel economische schade plaatsvindt. Juist in deze tijd is het cruciaal om mogelijke risico’s in kaart te brengen en deze tevens te monitoren. Indien er sprake is van wijzigingen in de kredietwaardigheid van uw klanten of prospects bieden wij u de mogelijkheid om hier proactief over geïnformeerd te worden. Zo houdt u altijd grip op uw financiële risico’s.

Contact

Voor meer informatie over deze oplossingen kunt u contact met ons opnemen door het formulier in te vullen, via support@graydon.be of +32 (0)3 280 88 00

Search

Niet gevonden wat u zocht?

Onze wizard helpt u bij het kiezen van de juiste oplossing. Geef uw doelstellingen in en wij selecteren de best passende oplossing voor u.