Marketing Coördinator Customer Journey

Heb jij een grote drive om klanten het WAUW-gevoel te bezorgen en zo de optimale Customer Journey te creëren? Kom dan deel uitmaken van ons Graydon team #weareGraydon.

Graydon speelt als organisatie in op de digitale revolutie van big data en business intelligence. Al decennia lang zijn wij marktleider in België van bedrijfsinformatie en zetten wij ons in om klanten, zakenrelaties en de media te voorzien van de meest actuele cijfers en inzichten op het gebied van Finance, Incasso, Kredietmanagement, Risk & Compliance en Marketing Intelligence.

Door goed geïnformeerd zaken te doen, kan onze klant de concurrentie voorblijven én zakelijke kansen sneller en beter benutten. Zo dragen wij allemaal samen bij tot een economisch gezonde samenleving.

Cijfers is één ding, maar de juiste vertaalslag maken naar onze klanten daarvoor zijn onze mensen cruciaal. We creëren dan ook graag een omgeving waar je gestimuleerd wordt om je grenzen te verleggen en om jezelf te ontwikkelen.

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en coördineren van acties die gericht zijn op het verbeteren van de klantbeleving. Dit voor elke stap in het customer life cycle proces. Jij bent dan ook de architect die onze Onboarding, Happiness en Renewal afdeling helpt bij het opzetten van up-sell, cross-sell, loyalty en/of churnreductie campagnes.

Je bent in staat om processen optimaal in te richten en klantrelaties te optimaliseren. Je speelt in op belangrijke pijlers als tevredenheid, loyaliteit en rendement.

Je zorgt dat de Customer Journey binnen alle afdelingen van de organisatie op de kaart komt te staan en wordt begrepen.

Van een doolhof aan data maak jij heldere klantinformatie, zodat de strategie steeds verder kan worden uitgebouwd en doelgerichter kan worden ingezet.

Jouw team kijkt er naar uit je te ontmoeten!

Jouw leidinggevende, Jeroen,  creëert graag een kader waarbinnen je je optimaal kan ontwikkelen op alle vlakken zowel professioneel als persoonlijk. Samen met jou bouwt hij een nieuw team in België waarbij er uiteraard nauw zal worden samengewerkt met specialisten in Nederland en UK.

Alles nog even op een rijtje

Ben je dus:

  • Creatief
  • Iemand die graag klanten een wauw-gevoel geeft
  • Ondernemend en oplossingsgericht
  • Analytisch sterk zodat je steeds je campagnes weet bij te schaven tot het maximale resultaat.
  • Ervaren in on- en offline marketing

Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten!

Wij bieden

Een internationale, innovatieve, leerrijke en informele werkomgeving waar ons Happiness team zorgt voor de nodige sfeer en fun.

Flexibele werktijden en een loonpakket met tal van voordelen (32 vakantiedagen, groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, laptop, smartphone).

Overtuigd om te solliciteren of heb je nog vragen?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen. Laat ons daarbij zeker weten waar jij trots op bent en waarom jij ons nieuw teamlid bent.

Heb je vragen over de functie-inhoud, de sfeer in onze organisatie, ...? Neem dan gerust contact op via vacatures@graydon.be.

Solliciteer nu