File audit

Een eerste analyse van uw database

Een adressenbestand dient u dagelijks te onderhouden. Anders vertoont het na een jaar een foutenmarge van minstens 10%. Met een correcte database voorkomt u tijdverlies en geldverspilling. Een file audit vertelt u in hoeverre uw huidige database up-to-date is. Hoeveel naam- en adresgegevens van uw zakenrelaties zijn foutief? Hoeveel van hen zijn inmiddels passief? Welke ondernemingen staan er dubbel in?

Kansen en opportuniteiten van databasemarketing

Grafische weergave

De file audit geeft een aantal interessante inzichten grafisch weer. Waar zijn uw klanten gevestigd? Welk is de meest voorkomende juridische vorm? Hoe ziet de verdeling eruit op basis van het aantal werknemers? Welk zijn de 5 belangrijkste sectoren waarin uw klanten zich bevinden? 

Een gratis basis om op verder te werken

De analyse van uw databank en het bijhorende verslag is volledig gratis. Op basis van de file audit krijgt u voorstellen tot verdere analyse of actualisatie. Die zijn evenwel volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen. Vraag hier uw gratis file audit aan.

Doelgroepanalyse

Een beeld van het potentieel op de Belgische markt

Een doelgroepanalyse geeft u een overzicht van de ongeveer 1,2 miljoen ondernemingen op de Belgische markt, verdeeld naar activiteiten, provincies, arrondissementen, taal en aantal werknemers.

Breng uw markt in kaart

Weet u tot welke sectoren uw klanten behoren? Dan vertelt de doelgroepanalyse u nauwkeurig wat de volledige omvang van uw markt is. Zo weet u meteen op hoeveel prospecten u kunt mikken.

Gratis uw totale potentieel

Wij vinden het belangrijk dat u met uw onderneming kunt groeien. En dat u weet wat het potentieel is in uw doelgroep. Daarom is de doelgroepanalyse volledig gratis. Vraag hier vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen uw doelgroepanalyse aan.

Kansen en opportuniteiten van databasemarketing

Marktpenetratie (MPA)

Het profiel van uw ideale klant

Door uw bestaande database te analyseren krijgt u een nauwkeurig profiel van uw ideale klanten. U weet dan exact over welke kenmerken zij beschikken. Handig als u nieuwe selecties wilt maken.

Uw groeipotentieel in kaart

Een marktpenetratie gaat verder dan een doelgroepanalyse. Deze analyse berekent de verhouding van uw klanten tegenover het totale potentieel in uw doelgroep. Kent u uw penetratie in de markt, dan weet u ook waar uw groeipotentieel zit.

Meer rendement

Analyseer uw klanten grondig en breng uw doelgroep in kaart. Als u gestructureerd en doordacht tewerk gaat, dan volgt bij de prospectie onvermijdelijk de beloning. Zeker als u zich richt op de gezonde ondernemingen.

Business Analyzer

Volledige analyse van uw business

In welke regio verkoopt u het meest rendabel? Hoeveel omzet draait u bij gezonde ondernemingen? Welke verkoper levert u het meeste op? De Business Analyzer geeft u op alle mogelijke vragen een antwoord aan de hand van concrete cijfers en overzichtelijke grafieken.

Optimale groei

De analyse toont u exact aan waar uw pijnpunten liggen en waar u het potentieel vindt om in de toekomst te blijven groeien. Door kansen en risico’s correct in te schatten bent u in staat om uw groei te optimaliseren.

Download het eBook: De schatkamer van Big Data

Uw prioriteiten in kaart

De Business Analyzer is een uitstekend hulpmiddel om uw beleid te evalueren en efficiënt bij te sturen. Het toont u welke de gezonde klanten en prospecten zijn met groeipotentieel. Zij verdienen prioritair uw aandacht. Deze analyse is daarnaast ook geschikt om procedures in te stellen afhankelijk van het type klant.