Home / Stambestand

Stambestand

Een database met alle Belgische ondernemingen, verenigingen, parastatalen en vrije beroepen.
Stambestand

Werkt u met verschillende bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren? Dan is het lastig om een profiel van uw ideale klant samen te stellen. In plaats van ad hoc selecties uit te voeren, is het interessanter om meteen de volledige Belgische populatie voor u opzij te zetten. In combinatie met een marktpenetratie-analyse is dit de ideale manier om doelgericht aan de slag te gaan.

De volledige databank van Graydon is te koop (met updatemogelijkheden). We spreken dan over alle bedrijven in België of een stambestand. Dit stambestand krijgt u aangeleverd op een aparte server. Het geeft u de mogelijkheid om ongestoord selecties uit te voeren, te verfijnen en te bewerken zonder onze verdere tussenkomst. Vervolgens integreert u de gegevens snel en eenvoudig in uw systemen. Dankzij updates blijft het stambestand up-to-date, zodat u altijd over de meest actuele gegevens beschikt.

Ideaal voor ondernemingen die werken met verschillende soorten bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren, zoals verdelers van relatiegeschenken, groothandelaars in papier en kantoormateriaal, energiebedrijven, ...

Toepassing

Een bekende doe-het-zelfzaak integreerde een stambestand van Graydon in haar systemen. Wanneer een klant aan de kassa passeert, volstaat het ondernemingsnummer of de naam van het bedrijf om alle up-to-date gegevens te consulteren. Gedaan met spellen, gegevens overtikken of adreswijzigingen invoeren.

De doe-het-zelfzaak ziet het als een vorm van service, want ze helpt klanten er razendsnel mee verder. Maar, het bedrijf beschikt ook over uniforme en immer correcte officiële gegevens waar de kans op dubbele inbreng uitgesloten is.

Door gezondheidsgegevens toe te voegen aan het stambestand introduceert u voor verschillende klanten overigens aangepaste procedures.