Home / Databasemanagement

Databasemanagement

Een database waar u altijd blindelings op kunt vertrouwen.
Databasemanagement

Elk bedrijf heeft één of meerdere databases waarin het gegevens bewaart. Steeds vaker zetten bedrijven hun database in om verbanden te leggen, patronen te ontdekken, conclusies te trekken en hun beleid bij te sturen. Maar dan moeten ze wel up-to-date en volledig zijn.

Gegevens verzamelen en omzetten naar nuttige informatie, met de bedoeling gefundeerde beslissingen te nemen. Mooi, maar als u gegevens mist, dan mist u ook een aantal verbanden en loopt het al verkeerd van bij het begin. Als u over foutieve, verouderde informatie beschikt, dan trekt u foutieve conclusies en neemt u verkeerde beslissingen. Uw database dient dus permanent in orde te zijn. U moet er bij wijze van spreken blind op kunnen vertrouwen.

In een ideale situatie hebt u ook uw volledige marktomvang compleet en up-to-date in kaart. Zowel met klanten als prospecten. U weet op basis van analyse wie uw ideale klanten zijn, maar u hebt ook alle prospecten die aan dat profiel voldoen altijd volledig en up-to-date in uw portefeuille zitten.

Graydon volgt voor u alle wijzigingen op de voet: wijzigingen van maatschappelijke benaming, adreswijzigingen, stopzettingen, … Via updates zorgen we ervoor dat uw bestand op elk moment actueel is. Ja, we halen passieve ondernemingen uit uw database en vullen ze aan met nieuwe startende ondernemers die aan het profiel van uw ideale klant voldoen. Analyseren, actualiseren, onderhouden, verijken en aanvullen. Heel uw bestand, dat de volledige marktomvang bevat, blijft op die manier permanent up-to-date.