Adressenbestand

De snelste manier om van start te gaan

Wilt u een nieuwe doelgroep aanspreken? Of ontbreken er prospecten in uw doelgroep? Dan is de aankoop van een B2B-adressenbestand, compleet met beslissers en hun contactgegevens, de snelste manier om van start te gaan.

Up-to-date voor een optimaal rendement

Een database die u niet dagelijks onderhoudt, vertoont na een jaar een foutenmarge van minstens 10%. Werkt u met foutieve adres- of contactgegevens, dan missen uw mailings of andere acties hun doel. U verspilt geld en kostbare tijd. Werk daarom altijd met up-to-date gegevens voor een maximaal rendement.

Hoe haalt u de juiste klanten binnen?

Nieuwe kansen voor uw verkopers en uw onderneming

Een up-to-date adressenbestand met nieuwe leads geeft uw salesteam extra verkoopkansen. En daar zal uw onderneming mee van profiteren.

Met gezondheidsscore

Voeg aan uw adressenbestand een indicatie toe van de kredietwaardigheid van de onderneming. Zo maakt u een onderscheid tussen risicovolle prospecten en kredietwaardige bedrijven met groeipotentieel. Het laat u toe om verschillende types van prospecten anders te benaderen.

Starters

Een stap voor op uw concurrenten

Dankzij verschillende informatiekanalen brengen we u razendsnel op de hoogte van startende ondernemingen. Snelheid van handelen is nu eenmaal cruciaal als u uw concurrenten een stap voor wilt blijven.

Binnen uw doelgroep

U selecteert startende ondernemers op basis van activiteit, taal, regio en/of juridische vorm. Van elke nieuw opgerichte onderneming krijgt u naam, adres, rechtsvorm, activiteitscode, ondernemingsnummer, contactpersoon en telefoonnummer (volgens beschikbaarheid).

Download de Startersatlas 2015

Stambestand

Alle actieve bedrijven in België

Doet u zaken met verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren? Dan zetten wij een stambestand met alle actieve Belgische bedrijven voor u op een aparte server.

Onbeperkt selecties maken

Een stambestand biedt u de meest uitgebreide basis om zelf selecties in te maken. U kunt onbeperkt doelgroepen samenstellen en verder verfijnen. En vervolgens integreren in uw eigen systemen.

Altijd up-to-date

Dankzij updates blijven de ongeveer 1,2 miljoen actieve Belgische bedrijven altijd up-to-date voor u. Zo bent u zeker dat u op elk moment over de meest actuele gegevens beschikt en een maximaal rendement zult behalen.

Kansen en opportuniteiten van databasemarketing