Market Data

Met Graydon Market Data genereert u snel en eenvoudig prospectielijsten. Breng uw doelgroep nauwkeurig in kaart zodat u uw sales- en marketingactiviteiten optimaal kunt inrichten. Wees maar zeker dat u conversie, omzet en marge zult maximaliseren.

Correcte en up-to-date data zijn cruciaal

Correcte en up-to-date data zijn essentieel om de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Indien u niet over correcte data beschikt, loopt u immers inkomsten mis. Prospecteer slim en maak uw selecties rechtstreeks in onze up-to-date database.

Graydon Market Data draagt bij aan inzichten, kennis en strategie

Alles draait om data in 2018. Data geven u inzicht en kennis over uw klanten, uw doelgroepen en uw markt. U krijgt op die manier de macht om krachtige strategieën te ontwikkelen en projecten te realiseren. De gebruiksvriendelijke oplossing is dé tool die specifiek ontwikkeld is voor praktijkgerichte marketing- en salesspecialisten.

Stambestand

Alle actieve bedrijven in België

Doet u zaken met verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren? Dan zetten wij een stambestand met alle actieve Belgische bedrijven voor u op een aparte server.

Onbeperkt selecties maken

Een stambestand biedt u de meest uitgebreide basis om zelf selecties in te maken. U kunt onbeperkt doelgroepen samenstellen en verder verfijnen. En vervolgens integreren in uw eigen systemen.

Altijd up-to-date

Dankzij updates blijven de ongeveer 1,2 miljoen actieve Belgische bedrijven altijd up-to-date voor u. Zo bent u zeker dat u op elk moment over de meest actuele gegevens beschikt en een maximaal rendement zult behalen.

Kansen en opportuniteiten van databasemarketing