Data Enrichment

Een database die u niet dagelijks onderhoudt, vertoont na een jaar een foutenmarge van tien tot vijftien procent. Graydon Data Enrichment is dé oplossing om uw bedrijfsdatabase te actualiseren, aan te vullen met ontbrekende gegevens en verder te verrijken.

Een rijkere en intelligentere database

U maakt uw adressenbestand van bedrijven rijker en intelligenter door er ontbrekende data aan toe te voegen: financiële data, maar ook bedrijfsdata zoals adressen, telefoonnummers, oprichtingsdatum, ... . Vul uw salesfunnel met opportuniteiten door up-to-date en volledige financiële en bedrijfsdata te gebruiken. Graydon Data Enrichment helpt u meteen op weg.

Inzichtelijke analyses van uw data

Een database die permanent up-to-date is, is ook een perfecte basis om analyses op uit te voeren. U hebt dan de juiste gegevens en weet dat u kunt vertrouwen op de conclusies.

Databasemanagement

Permanent een ideaal beeld

Met een goed beheer van uw database beschikt u permanent over up-to-date gegevens over uw klanten en de prospecten uit uw doelgroep. Dankzij updates wordt uw database voortdurend verbeterd en kan ze zelfs aangevuld worden met nieuwe startende ondernemers. Hoe groot of klein uw doelgroep ook is, als u uw volledige en actuele marktomvang in kaart hebt, dan zit u in een ideale situatie.

Optimaal beheer van uw databank

Verrijken, updaten, onderhouden, … U beschikt over een sterke databank waarop u kunt vertrouwen en die u op elk moment kunt inzetten om de juiste beslissingen te nemen. Correcte gegevens zullen trouwens bijdragen aan een positieve uitstraling.

Kansen en opportuniteiten van databasemarketing