Senior Applicatie Manager

39 hours per week
Beweeg jij je graag op het snijvlak van business en IT? Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op je collega’s?

De digitale revolutie zorgt voor een toekomst met ongekende mogelijkheden dankzij de inzet van Big Data en Business Intelligence. Bij Graydon weten we dit als geen ander. Al decennia lang zijn wij marktleider in België van bedrijfsinformatie en zetten wij ons in om klanten, zakenrelaties en de media te voorzien van de meest actuele cijfers en inzichten op het gebied van Finance, Incasso, Kredietmanagement, Risk & Compliance en Marketing Intelligence.

Door goed geïnformeerd zaken te doen, kan de klant de concurrentie voorblijven én zakelijke kansen sneller en beter benutten.

Om ons klaar te maken voor die toekomst, bouwen we over de landen heen aan één nieuw Graydon. Als je de krachten en kennis bundelt, ben je tenslotte sterker. Het Graydon 3.0 programma gaat er voor zorgen dat wij een leidinggevende positie blijven behouden in de Belgische markt als expert op het gebied van Business Intelligence.

Dankzij continue grote investeringen, mogen we gaan buigen op de meest geavanceerde, state-of-the-art technologie, waarmee we onze klanten en de markt kunnen verrassen met zeer relevante economische, commerciële en financiële trends en inzichten. De digitale revolutie zorgt ervoor dat wat vandaag nog de norm is, morgen alweer verouderd is. Continue innovatie, creativiteit en veranderingen staan dan ook in het hart van onze strategie en onze omgeving.

Het spreekt voor zich dat een performant IT-departement hierin cruciaal is. Bouw jij mee aan de toekomst?

Herken je je?

Als Senior Applicatie Manager zorg je ervoor dat de applicaties altijd up and running zijn. Je lost incidenten zo snel mogelijk op en kan gebruikerswensen goed vertalen naar benodigde changes. Als senior teamlid neem je het voortouw binnen het team en coördineer je de werkzaamheden. Daarnaast neem je ook regelmatig het projectmanagement op in het kader van bepaalde applicatiegerichte topics.

Je bent dan ook een Senior Applicatie Manager die graag bruggen bouwt tussen de business en onze interne en externe IT-partners. Je maakt degelijke functionele analyses van de noden en incidenten om ze zo perfect te vertalen naar onze IT-partners. Daarbij hou je de timings en kwaliteitsvereisten in het oog en neem je de nodige acties naar onze IT-partners en de business. Je zorgt ervoor dat de oplevering ook steeds gebeurt volgens de nodige kwaliteits- en veiligheidsvereisten.

Onze IT-afdeling is in volle evolutie. Je vindt het dan ook niet erg om in een omgeving terecht te komen waar je mee kan bouwen aan het verder professionaliseren van het team. Een team dat verspreid zit over verschillende landen (Nederland, UK, België) heen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden in België.

Alles nog even op een rijtje

Ben je dus:

 • In het bezit van een Bachelor diploma op het gebied van informatica
 • Een bruggenbouwer
 • Een vlotte communicator
 • Sterke analytische geest
 • Positief ingesteld
 • Een teamplayer
 • Graag bezig met het testen en coördineren van applicaties
 • Vlot in de Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling.
 • Projectmatig ingesteld
 • Minimaal 5 jaar werkzaam in een vergelijkbare rol
 • Bekend met Scrum, Agile en ITIL
 • Ervaren op gebied van leidinggeven of coördineren

En vind je het niet erg om af en toe naar Nederland te reizen?

Dan horen we graag van je!

Wij bieden

Een interessante omgeving in volle transformatie, waar momenteel enorm geïnvesteerd wordt in het IT-departement. Bovendien zorgt ons Happiness team voor de nodige sfeer en fun.

Flexibele werktijden en een loonpakket met tal van voordelen (32 vakantiedagen, groeps-en hospitalisatieverzekering, bedrijfsrestaurant, maaltijdcheques).

Locatie

Antwerpen

Overtuigd om te solliciteren of heb je nog vragen?

Heb je interesse? Solliciteer dan direct! Laat ons daarbij zeker weten waar jij trots op bent en waarom jij ons nieuw teamlid bent. Heb je nog vragen? Deze kun je stellen via vacatures@graydon.be.

Solliciteer nu