Minnelijk Incasso

Sneller uw geld op uw rekening

Bent u onderbemand of hebt u andere prioriteiten? Het vraagt tijd en energie om debiteuren te herinneren aan hun openstaande facturen, terwijl u eigenlijk geen tijd te verliezen hebt. Late betalingen staan namelijk gelijk met minder winst. Door uw vordering uit te besteden aan getrainde professionals, krijgt u alvast sneller uw geld op uw rekening.

Dubbele voorsprong

Geef uw openstaande vordering door aan Graydon en start met een dubbele voorsprong. Enerzijds kennen wij via onze databank de financiële situatie en kredietwaardigheid van uw debiteur. Belangrijke informatie voor de aanpak van uw dossier. Anderzijds betalen debiteuren sneller aan Graydon om vermelding in deze database te vermijden.

Vreemde ogen dwingen

U kunt aanmaningen versturen en debiteuren bellen, maar na verloop van tijd is het effect uitgewerkt. Laat uw openstaande facturen dan niet liggen, maar schakel een externe partij in. Vreemde ogen komen immers nog altijd dwingender over.

Aandacht voor uw klantrelatie

Door tactvol en doortastend op te treden, bereikt u meer dan met een voet tussen de deur. Het vraagt heel wat oefening, maar met een diplomatische aanpak van echte specialisten blijft de relatie met uw klant intact en geraakt uw factuur toch bovenaan de stapel.

Gedisciplineerde opvolging via geautomatiseerd systeem

Een efficiënt debiteurenbeheer heeft alles te maken met discipline. Kort op de bal spelen. Elke dag bellen en rappels versturen, zonder het overzicht te verliezen. Dankzij een geautomatiseerd systeem ontsnapt geen enkele vordering aan onze aandacht.

No cure no pay

Via een vaste abonnementsformule geeft u onbeperkt dossiers door. Indien Graydon uw openstaande vordering int, dan betaalt u een commissiepercentage. Lukt dat niet, dan hebt u geen extra kosten.