Home / Incasso / Juridisch incasso

Juridisch incasso

Als alle minnelijke pogingen uitgeput zijn.
Juridisch incasso

Hebt u ondanks alle voorzorgsmaatregelen en minnelijke pogingen toch een klant die weigert te betalen? Eens is er het moment waarop de debiteur alle kansen gekregen heeft en alle minnelijke voorstellen uitgeput zijn. Voor debiteuren die halsstarrig weigeren te betalen voorziet Graydon een juridisch vervolgtraject.

Heeft uw incassozaak het minnelijke traject doorlopen zonder resultaat? Dan zal onze incassospecialist contact met u opnemen om het juridische traject te bespreken. U krijgt uitgebreid advies over de procedure, de haalbaarheid en de kosten. Op basis van die informatie kiest u zelf of u een gerechtelijke procedure start of niet.

Kiest u voor één van de advocaten van Graydon, dan neemt u alvast een specialist onder de arm. De advocaten waar Graydon al jaren mee samenwerkt, hebben samen al enkele duizenden zaken achter de rug.

Tijdens de procedure blijven we u bijstaan met alle juridische raadgevingen omtrent haalbaarheid, dagvaarding, beslaglegging ed. Onze juridische specialist blijft het aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Kortom:

  • uitgebreid juridisch advies van start tot finish
  • kostenraming
  • advocaat gespecialiseerd in handelszaken