Flexibiliteit en controle

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.

Vraag meer informatie aan

Wat is een API?

Een Application Programming Interface of API vormt de schakel tussen verschillende systemen, databases en apparaten. Het fungeert als het ware als zender, ontvanger en vertaler van berichten. De API stuurt data van de ene plek naar de andere en laat software met elkaar communiceren. Het jaar van de API (2017 volgens Forbes) ligt overigens al even achter ons. Een API is dus zeker niet nieuw, maar het gebruik ervan is ondertussen wel geëxplodeerd en groeit nog steeds. De vraag is dan ook niet zozeer of u deze technologie zal moeten volgen, maar eerder wanneer u dit zal doen.

Onze API-oplossingen

Up-to-date bedrijfsgegevens en beproefde scores integreren in eender welke applicatie waar u dagelijks mee werkt? Leg dan snel een rechtstreekse koppeling met de unieke Graydon database en voeg eenvoudig meerwaarde toe aan uw vertrouwde systemen.

7 goede redenen om API’s te integreren

Relevante informatie rechtstreeks in uw vertrouwde omgeving

U krijgt realtime toegang tot de meest relevante, correcte en actuele informatie in uw eigen, vertrouwde systemen. De implementatie van een API is vrij eenvoudig en kan ten alle tijden aangepast worden op basis van uw behoeften.

Volledig en altijd up-to-date

U heeft geen verrijkingen of updates meer nodig voor uw database. Via een API haalt u de gewenste gegevens meteen op in uw systemen om uw klantenfiche te vervolledigen. Wijzigt er wat aan die klantenfiche, dan zorgt de rechtstreekse koppeling met de Graydon-database ervoor dat die wijzigingen ook meteen in al uw systemen worden doorgevoerd.

Snel en gebruiksvriendelijk

U hoeft niet langer in te loggen op verschillende systemen of platformen. Of informatie overhevelen van het ene platform naar het andere. U consulteert de data meteen in uw eigen omgeving.

Minder kans op fouten

Met een API dient u minder gegevens handmatig in te brengen. De invoer van gegevens wordt zo tot een minimum herleid. En dat betekent dat ook de kans om fouten te maken bijzonder klein wordt.

Gecontroleerde hoeveelheid data

Een API is afgestemd op uw behoefte. U bepaalt zelf welke data u wilt implementeren. Daarnaast bespaart u met een API ook op de kosten voor de opslag van uw data en voor IT support.

Geavanceerde techniek

API’s bieden de mogelijkheid om data zowel in de back-end als in de front-end te integreren. Zo kan bijvoorbeeld bij webwinkels een online controle plaatsvinden in de klantomgeving.

Eenvoudige installatie

Een koppeling via API is vrij eenvoudig te installeren. Ontwikkelaars vinden hiervoor alle technische informatie op onze pagina www.graydon.io.

Wilt u meer informatie over onze API oplossingen? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@graydon.be of op het nummer +32 3 280 88 00. Of vul meteen onderstaand antwoordformulier in.

Ja, ik wil meer informatie over de Graydon API's