Graydon Next Generation Intelligence - vacature

Key Account Manager

Join our team!

Over Graydon

Graydon is een internationale groep met vestigingen in Amsterdam, Londen en Antwerpen. Al meer dan 130 jaar zijn we vernieuwend bezig met data. Data die leiden naar inzichten. Inzichten geven kennis. En die kennis zetten we samen met onze klanten om in macht voor een onderneming en in kracht voor een individu. Data en inzichten zitten in ons DNA en helpen onze klanten om strategische beslissingen te nemen.

Het enthousiasme van onze trouwe klanten stimuleert ons om telkens weer voor “the extra mile” te gaan. Kwalitatieve data en actiegerichte inzichten zijn een absolute must. Dankzij deze aanpak genieten wij het vertrouwen van het ganse Belgische publiek & bedrijfsleven, de academische wereld, beroepsfederaties en heel wat lokale en federale overheden.

We leven in een wereld van evolutie vol veranderingen. De hoeveelheid data groeit exponentieel en wint elke dag aan belang binnen elke organisatie. Data wordt vandaag dan ook vaak bestempeld als het nieuwe goud. Neem alvast een kijkje op onze website. Het is in deze fantastische wereld dat je met collega’s kan samenwerken, eigen initiatieven nemen en je klanten mag gaan inspireren!

Om onze groei verder te ondersteunen zoeken we een key accountmanager, ook wel gekend als aan corporate data advisor.

Wat ga je doen?

 • Je beheert een bestaande klantenportefeuille van corporate accounts in een specifieke sector.  Je hebt een haarfijn inzicht in datgene wat je klanten nodig hebben en kent de kracht van data en inzichten. In samenwerking met het team vertaal je dit in unieke voorstellen die duidelijke meerwaarde creëren.  Je stelt nieuwe strategische oplossingen voor ter uitbreiding van de bestaande samenwerking.  Je kijkt hierbij steeds mee door de ogen van de klant.  Je bewaakt de rentabiliteit en kwaliteit van je projecten en zorgt voor de bijhorende administratie. Hierbij maak je gebruik van professionele tools zoals ons intern CRM systeem. Je streeft naar duidelijke targets en bespreekt de voortgang en actieve samenwerkingen frequent met de sales manager.
 • Potentiële Corporate Accounts binnen jouw segment worden door je gedetecteerd door het marketingteam en door jou actief bewerkt.
 • Je bent specialist in je sector en inspireert klanten door op regelmatige basis inzichten te delen via blogs of studies. Hiervoor word je ondersteund door het marketing team.
 • Doorheen het salestraject krijg je professionele ondersteuning van het management en van het marketing team in de vorm van opleidingen, campagnes, salestools, enz. Per week doe je gemiddeld 10 klantenmeetings. De rest van de tijd gaat naar sales meetings, deals opmaken en opvolgen, sales trainingen, afspraken inplannen en administratieve opvolging. Je behoudt daarbij ook een gezonde focus op de realisatie van de individuele en de groepsdoelstellingen.
 • Je maakt deel uit van een dynamisch en inspirerend team met veel energie. Je kan rekenen op je manager en collega’s voor steun, begeleiding en advies. Ook na de uren wordt er regelmatig gelachen en samen op stap gegaan.

Jouw profiel

 • Je hebt reeds meerdere jaren ervaring als Accountmanager en met het beheren van grote accounts.
 • Bij voorkeur heb je een master diploma. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen zodat je complexe dossiers vlot weet te behandelen. Je gebruikt hierbij je financieel inzicht in zowel de eigen bedrijfsresultaten, als de resultaten en KPI’s van klanten.
 • Buiten commerciële processen, heb je eveneens ervaring en inzicht in data en inzichten.  
 • Je denkt zeer klantgericht, je bent proactief, assertief en weet hoe je moet overtuigen op verschillende niveaus. Je hebt een doorgedreven kennis van conceptuele verkoop.
 • Je bent een expert in het uitbouwen van langdurige professionele relaties en netwerken, zowel intern als extern
 • Je bent vlot in het Nederlands, Engels en Frans
 • Je bent flexibel voor verplaatsingen over heel België.

Wij bieden

 • Een stevige basisopleiding om te starten, en verdere ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een aantrekkelijk salaris (vast en variabel), bedrijfswagen, laptop en gsm en een mooi pakket aan extra legale voordelen (waaronder 32 dagen vakantie, maaltijdcheques, een set verzekeringen, etc)
 • Een innoverende en uitdagende werkomgeving met groeipotentieel

Overtuigd om te solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief op naar hrbe@graydon.be.