Onze oplossingen


Om alle data te verzamelen, te controleren op kwaliteit, te analyseren en om te zetten naar inzichten, investeert Graydon voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe scores en toepassingen. Alle oplossingen om risico’s in te schatten en groeikansen te detecteren, vindt u terug op één centraal online platform: Graydon Insights. Het bevat verschillende modules zoals:

TILE_Credit Reports.pngTILE_Monitoring.pngTILE_Ledger.pngTILE_International.pngTILE_Decision Model.pngTile_Betalingservaringen.jpg

Meer informatie over bovenstaande oplossingen?

 

 


Als u met uw bedrijf wilt groeien, dan moet u voortdurend risico’s en kansen afwegen. Is het veilig om krediet te verlenen aan uw klanten of prospects? En als het vandaag veilig is, zal dat dan morgen ook nog zo zijn? Het is dan ook belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u in het belang van uw onderneming de beste beslissingen kunt nemen. Gelukkig is er voldoende data beschikbaar waar u zich op kunt baseren.

Vraag meteen uw demo aan

Waarom kiezen voor Graydon?

Wilt u meer weten over de financiële sterkte of het groeipotentieel van één van uw zakenrelaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graydon levert al 130 jaar relevante bedrijfsinformatie om weloverwogen financiële en commerciële beslissingen te nemen. In België zijn we marktleider omdat we inzetten op datakwaliteit en op innovatieve inzichten.

Op internationaal vlak kunnen we terugvallen op een netwerk van 130 internationale databases in meer dan 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven.

 

Waarom kredietinformatie gebruiken?

Bedrijven die uitstel van betaling geven aan hun klanten, lopen altijd een risico: het risico dat de klant te laat of helemaal niet betaalt. Late betalingen zorgen voor ergernis en zijn een rechtstreekse aanslag op uw winstmarge. Na verloop van tijd is uw winst zelfs opgesoupeerd en maakt u verlies. Dat kan niet de bedoeling zijn. Nochtans is er voldoende informatie beschikbaar om het risico op wanbetaling correct in te schatten. Waarom zou u daar geen gebruik van maken? Wanneer u een nieuwe zakenrelatie ontmoet of een nieuwe medewerker rekruteert, zult u ongetwijfeld de social mediaprofielen van uw gesprekspartner erop naslaan. Waarom zou u dat niet doen als een (nieuwe) klant een bestelling bij u plaatst? Gebruik een rapport om te weten of u ook binnen de afgesproken termijn kan en zult betaald worden. Een rapport verschaft u alle data, innovatieve scores en unieke inzichten die u nodig heeft om het risico- en het groeiprofiel van een onderneming correct weer te geven en snel de juiste beslissingen te nemen.

Wat onze klanten zeggenVanessa Synergie rondje.png

"Graydon Insights  is een veel moderner, kleurrijker en gebruiksvriendelijker systeem, waar wij met veel plezier mee aan de slag gaan."  

Vanessa Wouters - Finance Manager - Synergie