Home / Monitoring / Monitoring

Monitoring

Vandaag is uw klant nog financieel gezond, maar zal hij dat morgen ook nog zijn?
Monitoring

Vandaag staan marges langs alle kanten onder druk. Zo’n 30% van alle facturen wordt in België te laat betaald. Kwetsbare ondernemingen genieten niet langer van onbegrensde kredieten, maar zijn op zichzelf aangewezen. Bedrijven wankelen en zullen nog meer vertraagde betalingen met zich meebrengen. Een vicieuze cirkel, want meer wanbetalingen zullen op hun beurt weer gezonde ondernemingen ondermijnen.

U moet behoorlijk wat extra omzet genereren om het verlies van een oninbare vordering goed te maken.

oninbare-vordering-goedmaken.jpg

Vermijd dat uw klanten u meezuigen in hun negatieve spiraal. Blijf permanent op de hoogte van hun financiële situatie dankzij monitoring. Met het monitoring-systeem volgt u ondernemingen op meer dan 110 punten. U ontvangt onmiddellijk bericht van elke verandering (positief of negatief). Als uw klant van adres verandert of failliet gaat, als het kredietadvies verandert, wanneer een nieuwe bedrijfsleider wordt aangesteld, enz.

Zo staat u nooit voor verrassingen en grijpt u direct in als de financiële toestand van uw klant achteruitgaat. Of als er zich nieuwe kansen aandienen

Kiest u ervoor om een onderneming via het monitoringsysteem te volgen, dan krijgt u bij aanvang ook flashbackgegevens. Deze vormen een overzicht van de negatieve berichten die voorafgegaan zijn om de huidige situatie meteen correct in te schatten.