Graydon Monitoring Tool

Klanten nauwlettend in de gaten houden

Dat uw klant zonder problemen het acceptatieproces passeert en vandaag correct betaalt, betekent nog niet dat dat morgen ook zo zal zijn. Allerlei gebeurtenissen kunnen een onuitwisbare impact hebben op ondernemingen. Monitoring brengt u onmiddellijk op de hoogte van alle wijzigingen in uw klantenportefeuille.

Belangrijke leveranciers opvolgen

Volg ook uw leveranciers via monitoring. Zeker als de leverancier van levensbelang is voor uw eigen productieproces. Uiteraard wilt u het onmiddellijk weten als het de verkeerde kant op dreigt te gaan. U kunt het zich immers niet veroorloven dat uw bevoorrading in gevaar komt.

Snel en efficiënt ingrijpen

Voor grote debiteurenportefeuilles is het onmogelijk om alle veranderingen op de voet te volgen. Monitoring stelt u in staat om snel en efficiënt in te grijpen als dat nodig is. En dat mag u zowel positief (nieuw groeipotentieel) als negatief (verhoogd financieel risico) bekijken.

Ook in Europa

Financiële monitoring is beschikbaar in verschillende Europese landen. Zo houdt u ook uw buitenlandse klantenportefeuille permanent onder controle.