Home / Klantacceptatie / Graydon Ledger Management

Graydon Ledger Management

Interne en externe data combineren voor een optimaal klantenbeheer
Graydon Ledger Management

Baseert u zich enkel op interne gegevens over uw klanten als u snel beslissingen moet nemen? Dan baseert u zich op een subjectief beeld. Interne gegevens combineren met externe data betekent dan ook altijd een meerwaarde voor uw bedrijf. Graydon Ledger Management combineert het beste van beide werelden: uw openstaande posten gekoppeld aan onze financiële kennis en inzichten. Een ideale tool om risico’s, maar ook kansen te detecteren.


Wat onze klant zegtVanessa Synergie rondje.png

"Graydon Insights  is een veel moderner, kleurrijker en gebruiksvriendelijker systeem, waar wij met veel plezier mee aan de slag gaan." 

Vanessa Wouters - Finance Manager - Synergie


Met Ledger Management koppelt u data van uw klanten automatisch met de scores en inzichten uit de Graydon-database. Grafieken en tabellen maken in één oogopslag duidelijk hoe de risico's verspreid zijn. Maar u weet ook meteen waar kansen opduiken in uw klantenportefeuille. Want de gerenommeerde Graydon-scores zoals het kredietadvies, de rating, de multiscore en de betaalscore zijn inbegrepen in elk overzicht.

Omdat elk bedrijf op zijn eigen specifieke manier omspringt met risico’s en kansen, richt u overigens de risicomatrix in Ledger Management helemaal in naar uw eigen wensen. U bepaalt zelf welke situaties u als een risico of een kans beschouwd en welke – interne en externe – data u hierin wel of niet meeneemt.

Eenmalige koppeling

De koppeling tussen uw database en het Graydon Insights-platform dient eenmalig te gebeuren. Vervolgens wordt automatisch en met een vaste regelmaat een bestand in onze database geïmporteerd. U bepaalt zelf met welke frequentie (dagelijks, wekelijks of maandelijks) dat gebeurt. Er is nadien geen handmatig proces meer nodig om klantdata te importeren. Kortom, deze tool bezorgt u extra inzichten dankzij een directe combinatie van uw data en de unieke Graydon-data. Het bespaart u tijd én geld.

Troeven van Ledger Management

  • Interne en externe data combineren tot unieke inzichten
  • Zelf uw risicosegmenten bepalen
  • Eenmalige automatische inrichting, geen manuele nazorg
  • Inclusief gerenommeerde Graydonscores
  • Eenvoudig downloaden in xls

Log in op de groei van uw bedrijf