Home / Klantacceptatie / Graydon International Business

Graydon International Business

Internationaal zakendoen in het volste vertrouwen.
Graydon International Business

Steeds meer bedrijven kijken over de landsgrenzen heen om nieuwe zakelijke relaties aan te knopen. Maar de risico's en de uitdagingen die vandaag gepaard gaan met internationaal zakendoen, zijn groter dan ooit.

 

 


Wat onze klant zegtVanessa Synergie rondje.png

"Graydon Insights  is een veel moderner, kleurrijker en gebruiksvriendelijker systeem, waar wij met veel plezier mee aan de slag gaan." 

Vanessa Wouters - Finance Manager - Synergie


Het is dan ook essentieel dat u goed geïnformeerd bent en zoveel mogelijk weet over de buitenlandse bedrijven waar u zaken mee wilt doen: de achtergrond, de structuur, de kredietwaardigheid, de financiële stabiliteit, de betrouwbaarheid, enz. Zo kunt u commerciële kansen beter benutten, alsook het risico op onbetaalde facturen en kosten beperken.

Met Graydon International Business neemt u weloverwogen beslissingen voor alle bedrijven waar u zaken mee wilt doen, waar ook ter wereld. Directe en accurate internationale bedrijfsinformatie, een toegewijd team van specialisten en een wereldwijd partnernetwerk zorgen ervoor dat u internationaal kunt handelen in het volste vertrouwen. Kortom, met Graydon International Business staat uw bedrijf sterker als het internationaal zakendoet.

Lees ook de customer case van VEKOMA ... fasten your seatbelts:

Veilig achtbanen leveren over de hele wereld

Grijp kansen en beperk risico’s in het buitenland

  • De uitgebreide internationale dekking van Graydon International Business biedt u actuele informatie over bedrijven in meer dan 160 landen. Zo weet u altijd met wie u te maken heeft.
  • We werken alleen met de beste partners op de lokale markt. U mag dus vertrouwen op de kwaliteit van de informatie die u ontvangt over uw nieuwe en bestaande handelspartners.
  • U kunt online rapporten consulteren of een uitvoerig onderzoek aanvragen bij onze nieuwe onderzoeksdienst.
  • U kiest zelf de snelheid van levering voor nieuwe onderzoeken, afhankelijk van uw individuele behoefte. Zo kunt u kort op de bal spelen als dat nodig is. Het geeft u in een competitieve markt de zekerheid die u nodig heeft om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen.
  • Profiteer van de uitstekende klantenservice van onze analisten. Hun gemeenschappelijke ervaring en kennis van internationale kredietrapportage en data-analyse overtreft de 150 jaar.
  • Een online archief waar u uw eerder aangevraagde rapporten altijd terugvindt.

Toegang en levering

Graydon International Business is permanent toegankelijk via ons nieuwe, geavanceerde online platform Graydon Insights. U kunt uitgebreide internationale bedrijfsinformatie meteen downloaden of een nieuw onderzoek aanvragen met specifieke vragen en binnen een tijdsbestek dat u zelf bepaalt.

Internationale bedrijfsrapporten zijn ook verkrijgbaar op sporadische basis. Zonder verbintenis, met facturatie achteraf. Vul het antwoordformulier hiernaast in en vraag meteen – zonder voorafgaande kosten – uw toegang aan tot Graydon International Business.

Of ziet u internationale bedrijfsgegevens liever naadloos geïntegreerd in uw vertrouwde systemen? Dan is onze API hiervoor de ideale oplossing. Contacteer ons als u hier de voorkeur aan geeft.