Home / Klantacceptatie / Graydon International Business

Graydon International Business

Voor alle bedrijven met internationale zakenrelaties.
Graydon International Business

De vraag naar betrouwbare data over bedrijven in het buitenland is de voorbije jaren enorm toegenomen. Logisch, want meer en meer bedrijven doen zaken over de landsgrenzen heen. Maar internationaal zakendoen brengt ook verhoogde risico’s met zich mee en dan wilt u vooraf goed geïnformeerd zijn.

Met Graydon International Business controleert u uw zakenrelaties in slechts enkele klikken. Waar en wanneer u maar wilt. Zo beschikt u altijd over de meest actuele gegevens, cijfers en analyses van uw internationale klanten en zakenrelaties. Aan de hand van deze accurate en uniforme bedrijfsinformatie, gekoppeld aan uw expertise en ervaring, beslist u om zaken te doen of niet.

Dankzij inzicht in de financiële situatie van buitenlandse ondernemingen, kunt u commerciële kansen beter benutten en risico’s beperken. Zo staat uw bedrijf sterker als het internationaal zakendoet.

Hoe kan Graydon International Business u helpen?

  • De volledige controle over uw internationaal klantacceptatieproces.
  • Minder afschrijvingen omdat u vooraf beter kunt inschatten of uw internationale zakenrelatie aan haar betalingsverplichting kan voldoen.
  • Overzichtelijke en visueel aantrekkelijke dashboards, waar u in één oogopslag een volledig beeld krijgt met de belangrijkste financiële parameters van het bedrijf. 
  • Uniforme bedrijfsgegevens voor alle Europese landen en enkele landen daarbuiten.
  • Alle consultaties worden automatisch bewaard in het online archief, om ze nadien opnieuw te raadplegen.
  • Eén aanspreekpunt met ervaring en kennis van de lokale markt. Als onderdeel van een wereldwijd netwerk kan Graydon terugvallen op een omvangrijke database.
  • Toegankelijk via desktop, tablet en mobiel.

Het Graydon International Business dashboard

Graydon International Business