Home / Graydon Credit Reports

Graydon Credit Reports

Alle informatie om risico op wanbetaling en groeikansen correct in te schatten
Graydon Credit Report

Als u met uw bedrijf wilt groeien, dan dient u voortdurend risico’s en kansen af te wegen. Het is dan ook belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u in het belang van uw onderneming snel de beste zakelijke beslissingen kunt nemen.

Gelukkig is er in een kredietrapport voldoende data beschikbaar waar u zich op kunt baseren.


Wat onze klant zegtVanessa Synergie rondje.png

"Graydon Insights  is een veel moderner, kleurrijker en gebruiksvriendelijker systeem, waar wij met veel plezier mee aan de slag gaan." 

Vanessa Wouters - Finance Manager - Synergie


Een kredietrapport bevat heel wat gegevens en financiële analyses. Alle informatie (samenvatting, bedrijfsprofiel, ratings, financials, betaalgedrag, bedrijfsstructuur, uitzonderlijke kenmerken) heeft haar waarde om het totaalbeeld van een onderneming, een vereniging of een zelfstandige in kaart te brengen.

Meer dan een credit check

Bedrijfsinformatie is uitermate geschikt om de financiële situatie en het groeipotentieel van een zakenrelatie correct in te schatten. Het is dan ook veel ruimer dan een simpele credit check. Het klopt dat bedrijfsinformatie u helpt om betalingsrisico's te beheersen. Maar het is geen zwart-witverhaal. Bedrijfsinformatie geeft u ook inzicht in het groeipotentieel van uw zakenpartner. U krijgt op die manier kansen om in een breder perspectief te onderhandelen en toch te verkopen ondanks eventuele risico’s en negatieve scores.

Altijd alle gegevens

Graydon Credit Reports maakt geen onderscheid tussen verschillende modules, uitgebreide kredietrapporten of maatwerk. U krijgt altijd alle beschikbare gegevens, overzichtelijk op uw scherm in verschillende tabbladen, zoals een algemene samenvatting, ratings en scores (incl. de nieuwe en unieke opheffing- en groeiscore), financiële gegevens (incl. jaarrekeningen), betaalgedrag, bedrijfsstructuur en uitzonderlijke kenmerken. De tabbladen zorgen ervoor dat u niet hoeft te scrollen, maar eenvoudig wisselt van het ene tabblad naar het andere. De functie ‘in- en uitklappen’ maakt een bedrijfsrapport overigens makkelijk leesbaar.

De vereenvoudigde zoekfunctie functioneert bovendien sneller. Er werd een bedrijfsarchief aan toegevoegd en de volledige toepassing is ten slotte mobile responsive op tablet en smartphone, wat u van een gloednieuwe ontwikkeling mag verwachten.

Troeven van een kredietrapport via Graydon Insights

  • altijd alle beschikbare gegevens, relevant en betrouwbaar
  • alle innovatieve scores (incl. groeiscore en opheffingscore) en unieke inzichten
  • overzichtelijke en intuïtieve weergave in verschillende tabbladen
  • informatie in- en uitklappen voor betere leesbaarheid
  • permanent op de hoogte van kansen en risico’s
  • eenvoudige en snelle zoekfunctie
  • mobile responsive

Log in op de groei van uw bedrijf

 

 

GraydonGo voor kleine gebruikers

Eenmalig of sporadisch bedrijfsrapporten consulteren in België, Nederland of het Verenigd Koninkrijk

Op GraydonGo maken wij bedrijfsinformatie toegankelijk voor iedereen die af en toe een check wil doen. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven en was er een abonnement vereist. Nu niet meer!

Geniet van voordelige tarieven als u 1, 5 of 10 bedrijfsrapporten kiest. Zo bent u zeker van uw zakenrelaties en kunt u op beiden oren slapen. Bestel eenvoudig en ontvang direct uw rapport per mail

Naar GraydonGo