Corona Update

Beste,

In slechts enkele maanden heeft het Coronavirus zich verspreid over de hele wereld. Hierbij wacht ons een ongekende uitdaging, die impact heeft op het leven van miljoenen mensen en bedrijven. 

Onze twee voornaamste prioriteiten bij Graydon zijn daarbij om:

  1. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten, leveranciers en partners te kunnen borgen;
  2. Een goede service te blijven bieden aan onze klanten.

Graydon heeft verschillende initiatieven ondernomen om bovenstaande prioriteiten invulling te geven. Zo werken onze medewerkers thuis en beschikken ze over alle middelen en technologie om onze diensten te verlenen. Tot nader order zijn alle afspraken met klanten, prospects, leveranciers en partners alleen nog via telefoon, videoconferentie of andere samenwerkingsmiddelen. Onze medewerkers spreken voorlopig niet meer fysiek af. Klanten kunnen ons blijven bereiken via telefoon, email en per post.

Graydon is vastberaden om bedrijven te helpen groeien met voorspellende inzichten die zakelijke risico’s beperken en commerciële kansen identificeren. Graydon onderzoekt momenteel de impact en de risico’s van het Coronavirus op bedrijven in onze markten. Wij willen u erop wijzen dat de huidige onzekerheden niet verwerkt zijn in onze kredietscore noch in de aanbevelingen van de kredietlimieten van bedrijven.

In deze onrustige periode begrijpen wij de behoefte aan heldere en accurate bedrijfsinformatie. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u de juiste inzichten te blijven bieden.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze dienstverlening, neemt u dan zeker even contact op met uw accountmanager of via onze klantenservice op 03/280 88 00.  Wij willen u danken voor uw vertrouwen in Graydon en kijken uit naar onze verdere samenwerking.

En bovenal: let goed op uzelf en op uw naasten.

Met vriendelijke groeten,

Gertjan Kampman
CEO Graydon