Video
Geschreven door Sven Persoone
Posted on 20/12/2018

[VIDEO] 130 jaar Graydon

159 keer gelezen

We zijn uitgegroeid van een kredietinformatiedienst naar een innovatieve bedrijfsinformatiespecialist. We blikken met data niet alleen terug op de ontwikkelingen in het bedrijfsleven, maar met voorspellende data blikken we ook vooruit naar de toekomst. Onze klanten hebben met deze voorspellende data inzicht in onder meer de groeiverwachtingen van hun klanten en relaties. Hierdoor kunnen ze hun risico's beperken en hun commerciële kansen vergroten. En dat helpt hen verder groeien.

Benieuwd waar we nog meer voor staan en wat ons heeft gemaakt tot wie we zijn? Bekijk dan onderstaande video.

#wearegraydon

 

We are trusted

Graydon is een bedrijf met een rijke historie. We zijn trots op de basis die 130 jaar geleden werd gelegd en we koesteren het vertrouwen dat ons wordt geschonken door onze mensen, partners en uiteraard onze klanten. Vertrouwen is de basis voor een duurzame relatie met iedereen waar we mee samenwerken en dat vertrouwen willen we nooit beschadigen. We zijn vastbesloten om klantverwachtingen te overtreffen met onze service en informatie.  

We are insightful

Al sinds 1888 voorzien we bedrijven van waardevolle informatie en helpen hen met financiële en commerciële inzichten voor de dag van morgen. Door financiële en commerciële data vanuit verschillende bronnen te verzamelen, te analyseren en te interpreteren, komen we tot waardevolle inzichten. Hiermee helpen we onze klanten om weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen in de toekomst. Daarbij stellen we innovatie en een goede samenwerking centraal.

We are influential

Iedere dag vertrouwen duizenden bedrijven op de bedrijfsinformatie van Graydon om belangrijke beslissingen te nemen. Daarmee staat Graydon in het hart van het bedrijfsleven. Het is ons doel om andere bedrijven dankzij waardevolle bedrijfsinformatie te helpen groeien. Met onze voorspellende inzichten proberen we echt impact te creëren en het verschil te maken voor bedrijven. Onze expertise en datakwaliteit zijn daarbij essentieel. Daarom stimuleren wij zowel bij onze eigen mensen als onze klanten continue groei en kennisontwikkeling.

We are One

In België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk vertrouwen iedere dag duizenden bedrijven op de bedrijfsinformatie van Graydon. Hoewel Graydon in elk van deze landen een eigen, unieke positie kent, streven we gezamenlijk dezelfde doelen na en stellen we het klantbelang centraal bij alles wat we doen. Het is de diversiteit die ons zo sterk maakt. Door talenten samen te voegen in één team, maken we samen gebruik van de kracht van het collectief. Samen zijn wij één Graydon en daar zijn we trots op.