Artikel
Geschreven door Sven Persoone
Posted on 04/09/2019

Graydon-applicatie voor SalesForce nu beschikbaar

414 keer gelezen

Naast de verdere ontwikkeling van ons Graydon Insights-platform wordt er ook hard gewerkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze applicaties. In deze update leest u meer over onze app die nu beschikbaar is voor SalesForce.

Om ervoor te zorgen dat bedrijven die met SalesForce werken ook snel en eenvoudig over de beste data beschikken, hebben we een Graydon-applicatie ontwikkeld om te integreren met SalesForce. Deze plug-in-oplossing koppelt onze database aan de omgeving van SalesForce, zodat iedere gebruiker eenvoudig Graydon-data kan toevoegen. Zo kunnen standaard velden in SalesForce worden verrijkt en/of velden worden toegevoegd aan de CRM-omgeving.

Data en inzichten implementeren

Salesforce-gebruikers kunnen via de applicatie over onderstaande data en inzichten beschikken:

  • Algemene informatie over een bedrijf: Het bedrijfsprofiel bevat naast de officiële naam en adresgegevens ook informatie over de status van het bedrijf, de grootte (aantal werknemers), de juridische vorm, de activiteitscode, enz. Zo beschikt u over een volledige gevulde database die zonder manuele tussenkomst toch permanent up-to-date is.
  • Alle Graydon-scores: Met deze applicatie integreert u de unieke Graydon-scores meteen in uw systeem. Zo vindt u alle relevante informatie over de kredietwaardigheid, het betaalgedrag en het groeipotentieel van uw zakenrelatie terug in uw vertrouwde omgeving om de juiste beslissingen te nemen.
  • Alle financiële gegevens uit de jaarrekening.
  • Alle relaties zoals bedrijfsleiders, aandeelhouders/participanten en de groepsstructuur.

Duplicaten vermijden

De app voor SalesForce maakt ook duidelijk of het bedrijf dat u zoekt al bestaat in uw systeem. Zo voorkomt u duplicaten in uw database, één van de oorzaken van een vervuilde database. U kiest vervolgens hoe u dit bedrijf importeert in uw systeem. Voeg het bedrijf meteen toe aan uw monitoringlijst. U krijgt dan elke wijziging op dat profiel direct binnen in SalesForce. U bepaalt zelf met welke frequentie dit gebeurt en of automatische overschrijving wenselijk is of niet. Een ideale manier dus om data voor workflows in te zetten. Of om procedures in te richten en uw accounts en contacten efficiënt te beheren.

Gebouwd door premium partner

SalesForce heeft een openbaar toegankelijke marktplaats waar je apps kunt kopen (Exchange), maar daarin is de Graydon-app op dit moment nog niet beschikbaar. Onze oplossing is evenwel door een premium partner van SalesForce (Gen25) gebouwd. Hiermee voldoet de app aan alle Lightning design eisen van Salesforce en de daarbij behorende security.

De app van Graydon is overigens één van de eerste apps in de branche die volledig is opgebouwd op Lightning Web Componenten. Dat betekent dat de data goed configureerbaar zijn naar de organisatie van het bedrijf en dat u eenvoudig werkstromen, alerts en triggers kunt instellen.

Wilt u er meer over weten? Contacteer ons dan op het nummer 03 280 88 00 of via e-mail info@graydon.be.