Home / Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Een foutloze database, die altijd up-to-date is
Bedrijfsprofiel

Bedrijven verzamelen een massa gegevens over hun klanten en prospecten. Sales, marketing, finance, customer service, … Allemaal verwerken ze wel op de één of andere manier bedrijfsgegevens van zakenrelaties. Dat mensen fouten maken wanneer die data manueel worden ingevoerd of aangepast, is onvermijdelijk. Maar zelfs als ze fouten kunnen vermijden, dan is het onbegonnen werk om uw database op elk moment up-to-date te houden. Tenzij u gebruik maakt van de API bedrijfsprofiel.

Met de API bedrijfsprofiel worden uw vertrouwde systemen (CRM, boekhoudpakket, …) permanent voorzien van alle correcte informatie over uw zakenrelatie. Dat begint al met de juiste NAW-gegevens en het juiste btw-nummer. Zo sluit u fouten uit wanneer u een nieuwe zakenrelatie invoert in uw systemen. En u vermijdt klanten meerdere keren in uw systemen weg te schrijven. Dubbele records hebben een negatieve invloed op alle analyses die u later op uw klantenbestand zult loslaten.

Maar bedrijfsprofiel bevat naast de officiële naam en adresgegevens ook informatie over de status van het bedrijf, de grootte (aantal werknemers), de juridische vorm, de activiteitscode, enz. Deze data vormen een onschatbare bron van informatie voor sales en marketing. Ze kunnen erop vertrouwen om enkele eenvoudige segmentaties door te voeren.

Dankzij de connectie met de unieke Graydon database blijft uw database overigens automatisch up-to-date. Alle wijzigingen in het bedrijfsprofiel worden immers meteen weggeschreven in uw systemen zonder dat u manueel tussenbeide moet komen. Zo zal iedereen in uw bedrijf altijd en overal beschikken over dezelfde up-to-date gegevens.

De API bedrijfsprofiel gebruiken, betekent …

  • Altijd de correcte bedrijfsgegevens over uw zakenrelaties, vanaf het eerste contact
  • Uw database permanent up-to-date, zonder manuele tussenkomst
  • Extra informatie waar sales en marketing mee aan de slag kan