Als u met uw bedrijf wilt groeien, dan moet u voortdurend risico’s en kansen afwegen. Het is dan ook belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u in het belang van uw onderneming de beste beslissingen kunt nemen. Gelukkig is er voldoende data beschikbaar waar u zich op kunt baseren. Al die data, alsook de analyses en de inzichten vindt u terug op het online platform Graydon Insights.

Vraag meteen uw demo aan

Van data naar inzichten met Graydon Insights

Om alle data te verzamelen, te controleren op kwaliteit, te analyseren en om te zetten naar inzichten, heeft Graydon de voorbije jaren flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe scores en vooral … in een nieuw platform: Graydon Insights.

Blijf uw concurrenten een stap voor

Het gebruiksvriendelijke en future proof platform verzamelt alle oplossingen om risico’s in te schatten en groeikansen te detecteren. De innovatieve inzichten stellen u in staat om de concurrentie een stap voor te blijven en sneller en efficiënter uw strategische doelstellingen te realiseren.

In lijn met de nieuwe vennootschapswet

Alle scores en inzichten zijn volledig in lijn en afgestemd op de nieuwe vennootschapswetgeving. Die is sinds 1 mei 2019 van kracht en heeft een gigantische impact op uw acceptatiebeleid.

Wat houdt dit nieuwe platform in?

De basis voor Graydon Insights werd al in 2016 gelegd. Alle oplossingen werden in samenwerking met onze klanten ontwikkeld en permanent verfijnd om hun verwachtingen te overtreffen. Het bevat ondertussen verschillende modules zoals:

2019-10-02 16_03_14-Graydon Insights.pngTILE_Monitoring.pngTILE_Ledger.pngTILE_International.png

Credit reports

Graydon Credit Reports kreeg een volledige make-over. Het maakt geen onderscheid tussen verschillende modules, uitgebreide kredietrapporten of maatwerk. U krijgt altijd alle beschikbare gegevens, overzichtelijk op scherm in verschillende tabbladen. Ontdek meer.
 

Monitoring tool

Monitoring mag u vergelijken met een alarmsysteem, zowel in positieve als in negatieve zin. Het registreert elke beweging en houdt uw zakenrelaties permanent in de gaten. Wijzigt er iets binnen het bedrijf dat u volgt, dan krijgt u daar onmiddellijk bericht van. Ontdek meer.

 

Ledger Management

Met Ledger Management koppelt u data van uw klanten automatisch met de scores en inzichten uit de Graydon-database. Grafieken en tabellen maken in één oogopslag duidelijk hoe de risico's verspreid zijn. Maar u weet ook meteen waar zich kansen voordoen in uw klantenportefeuille. Ontdek meer.

International Business

Ons internationale aanbod werd fors uitgebreid. Dankzij een uitgebreid netwerk van lokale partners heeft u vandaag toegang tot actuele informatie en inzichten over bedrijven in meer dan 200 landen. Ontdek meer.

Vraag meteen uw demo aan

Wat onze klanten zeggenVanessa Synergie rondje.png

"Graydon Insights  is een veel moderner, kleurrijker en gebruiksvriendelijker systeem, waar wij met veel plezier mee aan de slag gaan." 

Vanessa Wouters - Finance Manager - Synergie

Eenvoudige integratiemogelijkheden

Met onze API’s integreert u snel en eenvoudig unieke Graydon-data in uw vertrouwde systemen. Denk maar aan algemene bedrijfsgegevens, alle Graydon-scores, financiële gegevens uit de jaarrekening, relaties van het bedrijf, monitoringberichten, enz.

De voordelen? Met de Graydon API’s …

  • Verrijkt u uw interne data met de data van Graydon.
  • Is uw data altijd actueel en up-to-date.
  • Blijft u in uw eigen, vertrouwde omgeving werken.
  • Bepaalt u zelf welke data-elementen u wilt gebruiken.
  • Is de data voor alle afdelingen beschikbaar in uw eigen systemen.
  • Verkleint u de kans op fouten (bv. tikfouten en dubbele input).

Wat onze klanten zeggen

"Ik vond het fantastisch om mee te werken, mee te denken en mee te helpen met de ontwikkeling. Dat Graydon de feedback integreerde in de verdere ontwikkeling zorgde voor een echte vertrouwensband. Het toont aan dat het oprecht oplossingen willen blijven verbeteren op basis van onze input. Een mooi staaltje ‘co-creatie’ in de praktijk." 

Tamara Meert - Teamleader Credit Department - Cronos Group